Aanleiding

Deze site is niet zomaar ontstaan. De aanleiding is de mogelijkheid om “Jij” en “Nee gij dan” te  presenteren binnen het programma van de stichting VAART.

Stichting VAART biedt kunstenaars uit Valkenswaard de gelegenheid om hun werk te presenteren rond het thema “Fantastische Visioenen” van Jeroen Bosch (Bloemencorso 2016).

“Jij” en “Nee gij dan” is een mixed media kunstwerk.

“Jij” bestaat uit een fysieke installatie.

“Nee gij dan” zijn klanken geïnspireerd op de uitleg behorend bij “Jij”.

Praktisch gezien is het wat lastig om beiden te combineren in één installatie waarbij beeld en geluid gelijktijdig kunnen worden beleefd. Een website maakt dit mogelijk.

Op onze website ziet u foto’s van de installatie “jij” en filmpjes waarin Femke een korte uitleg geeft over de stoornis. In de tekst kunt u dit ook lezen evenals de muzikale inspiratie en uiteraard de muziek behorende bij de stoornis.

Femke en ik hopen dat met deze bijzondere presentatie, een nieuwe dialoog ontstaat waardoor meer begrip komt voor de persoonlijkheidsstoornissen.

Wij nodigen iedereen uit om te reageren en te delen.

Femke en Gerard.

3 gedachten over “Aanleiding

  1. Super wat jullie samen hier van maken en hoe jullie het verder ontwikkelen.
    VAART is trots op jullie aanpak en blij dat jullie medewerking verlenen om onze expositie in de Hofnar op een hoger plan te tillen.

Geef een reactie